Til alle beboere i Hatlelia borettslag.

 

Vi vil innstendig oppfordre alle til god håndhygiene for å minimere smittespredning av koronaviruset:

Vask hendene ETTER du kommer hjem og vask hendene FØR du går hjemmefra. På denne måten kan vi forsøke å forhindre smittespredning.

Hold avstand og ikke ta heis sammen. Evt ta trappene.

Vaktmestertjenesten vasker alle utsatte overflater daglig, om morgenen, som heispanel/knapper, dørhåndtak til/fra garasjen, dørhåndtak til/fra gangene (branndørene) i hver enkelt etg. Dette gjøres med klor og engangskluter. De enkelte dørene til selve leilighetene må hver beboer selv ta ansvar for. Om ettermiddagen gjennomfører Molde bedriftsrenhold AS også en vask av samme overflater. Til info kan det i denne perioden vasken foregår være våte håndtak. Dette er ikke farlig, men for at bakterier og virus skal fjernes er det viktig at rengjøringsmiddelet får virke i ca 10 min.

Er du i karantene/er syk og trenger hjelp til for eksempel handling, ber vi alle om å hjelpe hverandre så godt det lar seg gjøre. Det er flere som er permitterte og kanskje har litt tid til overs. Ta kontakt med din nabo for å høre om du kan hjelpe til. Enten ved en lapp, eller ved å banke på og holde minst 1 meters avstand.

Om du ikke har noen som kan hjelpe deg, kontakt styret, så vil vi forsøke å videreformidle til noen vi vet om som kan hjelpe. Har du litt tid til overs, kontakt styret, så kan vi videreformidle deg til dem som trenger din hjelp.

 

 

Med vennlig hilsen styret

E-post: styret-hatlelia@borettslag.net

Tlf styreleder 92 44 28 99